Υγραέριο AutoGas

Το Υγραέριο Κίνησης μπαίνει στη ζωή μας. Ο τρόπος για πραγματική οικονομία, περιορίζοντας τα έξοδα στην καθημερινή μας ανάγκη για μετακίνηση στο μισό. Το υγραέριο (LPG) είναι ένα φιλικό καύσιμο προς το περιβάλλον και τον κινητήρα του αυτοκινήτου μας, που έχει σημαντικά μικρότερη τιμή από την απλή αμόλυβδη. Οικονομία κάθε μέρα όσο μικρό ή μεγάλο είναι το βαλάντιο μας. Όσο μικρό ή μεγάλο είναι το αυτοκίνητό μας.

Η εταιρεία μας κάνει δυναμικό ξεκίνημα στο χώρο του υγραερίου. Διαθέτουμε το πρώτο αδειοδοτημένο συνεργείο τοποθέτησης κιτ υγραερίου σε βενζινοκίνητα αυτοκίνητα στη Λακωνία που σε συνδυασμό με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στο χώρο, δημιουργήσαμε τη βάση, για τη σωστή τοποθέτηση στο αυτοκίνητό σας.

Θα χαρούμε να συζητήσουμε από κοντά τις ανάγκες σας, και να βοηθήσουμε ώστε στο αυτοκίνητο σας να τοποθετηθεί το κατάλληλο κιτ υγραερίου.
Η σωστή τοποθέτηση σημαίνει: αδιάκοπη λειτουργία και μακροζωία του κινητήρα, οικολογία με ένα πιο φιλικό καύσιμο, αλλά κυρίως οικονομία, μέσω της μεγάλης διαφοράς της τιμής του υγραερίου σε σχέση με την βενζίνη.